25 apr | SMART Congres - Agile in marketing en marktonderzoek

Ieder voorjaar organiseert SMART een inspirerend congres met workshops en lezingen op het gebied van Marketing en Marktonderzoek. Rond het thema van dit jaar, Agile in marketing en onderzoek, worden vier fantastische lezingen georganiseerd.

Laat je op 25 april inspireren tijdens de volgende lezingen:

Ochtend:

1. Thomas Anthony van De Strategiemakers neemt je mee in de theorie achter Agile en hoe je hier een continu proces van kunt maken.

2. Chitra Mohanlal en Renske Verweijen van Perspective vertellen ons meer over Design Sprints en Lightning demo’s en laten ons dit meteen in de praktijk brengen.

Middag:

3. Omdenken geeft ons een flitsende en interactieve inwijding in het omdenken. Pas op. Smaakt naar meer!

4. Andrea Cervellin neemt ons mee in de Agile Transformatie van Heineken. Tevens gaan we samen werken aan een leuke case omtrent dit proces.

Uiteraard is er gedurende het programma voldoende ruimte voor interactie en discussie, heb je de mogelijkheid om in een informele setting te netwerken en sluiten we af met een gezellige borrel.

SMART congres in het kort

Wanneer: Donderdag 25 april
Tijd: 9.00 – 17.00 uur met aansluitend een gezellige borrel
Waar: Spring House, De Ruyterkade 128, Amsterdam
Onderwerp: Agile in marketing en marktonderzoek
Voor wie: Research & marketing professionals - 18 t/m 35 jaar met een interesse in marketing, research, onderzoek, branding, advertising

BESTEL NU JE TICKET

Ben je MOA-lid? Voer jouw e-mailadres die hoort bij jouw MOA-lidmaatschap in onder "promotiecode opgeven", er verschijnt dan een speciaal MOA-ticket met korting.

Wat is SMART?

SMART staat voor Starting Marketing And Research Talents en is in het leven geroepen als hét onderdeel van de MOA voor én door Young Professionals op het gebied van marketing en research. SMART biedt een platform waar getalenteerde Young Professionals elkaar kunnen ontmoeten, zich kunnen ontwikkelen en laten inspireren door vakgenoten buiten hun eigen organisatie en werkkring.

Aanmelden Cloutoday