Actueel

Actueel

Heeft u een actueel onderwerp?

Wilt u een actueel onderwerp aandragen voor de ClouToday nieuwsbrief en website? Laat het ons weten en stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volgens MRweb blijkt uit diverse bronnen dat WPP tot een lijst van vier private equity investeerders is gekomen. Op deze lijst Bain Capital, Apollo, Platinum en een vierde niet bekend gemaakte partij. Deze partijen gaan bieden op het meerderheidsbelang in Kantar's insights en analytics tak.

De MOAwards worden uitgereikt aan een toonaangevend bureau en inspirerende professionals, die zich in het afgelopen jaar op één of andere wijze in positieve zin hebben onderscheiden op het gebied van marketing, insights en analytics.

Op 19 juni organiseert de MOA de MOAcademy "Verdieping in Google Analytics" met Felipe Wesbonk als workshopleider. Deze workshop is bestemd voor degenen die al een basiskennis van Google Analytics hebben en graag wat verder de diepte in willen om de juiste inzichten uit de data te halen, zodat je weet waar je kunt beginnen met optimaliseren.

Op 3 juni organiseert de MOA de masterclass "Byron Sharp voor de Insights professional" met Robert van Ossenbruggen als workshopleider. In deze masterclass worden Sharp’s wetten samengevat en de vertaalslag naar klantinzichten wordt gemaakt. 

Heb jij je al ingeschreven voor de MOAwards? Inschrijven is vanaf nu mogelijk! Op 12 juni a.s. worden de winnaars van de MOAwards 2019 bekend gemaakt. De feestelijke uitreiking vindt plaats bij de WesterUnie/WesterLiefde in Amsterdam. Ben jij er ook bij?

In zijn blog beschrijft Jan Urlings, Delta Marktonderzoek, hoe nudges ons gedrag op een onbewuste manier beïnvloeden. Ingegeven door het boek van Thaler en Sunstein wordt nudging al snel in verband gebracht met overheden & hun burgers. Ten onrechte, want nudges zijn minstens even goed toepasbaar in ‘de commerciële wereld’, aldus Urlings.

Op woensdag 24 april vond het symposium Surviving the Retail Revolution plaats. De drie genomineerden voor de MOAward prijs ‘Insights Scientist van het jaar 2019’ werden verzocht een presentatie te geven rondom dit topic in het Aristo Meeting Center in Amsterdam.

De 14e editie van de Emerce 100 werd onlangs bekend gemaakt. De Emerce 100 is gevormd op basis van een imago-onderzoek van Motivaction met als doel inzicht te bieden in de belangrijkste spelers in de markt.

Imagine a world without data? Why you need to join your local insights association, according to Joaquim Bretcha, President of ESOMAR. Read his inspiring speech on World Research Day.

The Market Research Society (MRS) in the UK calls on CEOs to sign its new Manifesto for Opportunity as it extends its work to improve inclusion and diversity in research with the launch of its latest sector report and a new LGBTQ+ network, #MRSPride.

Aanmelden Cloutoday