Actueel

Actueel

Heeft u een actueel onderwerp?

Wilt u een actueel onderwerp aandragen voor de ClouToday nieuwsbrief en website? Laat het ons weten en stuur uw bijdrage naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 4 oktober organiseert de MOA de MOAcademy "AVG in de praktijk" met Alexander Singewald als workshopleider. Deze workshop is bestemd voor iedereen die in aanraking komt met persoonsgegevens van respondenten, onderzoekers, Data Protection Officers (Functionaris voor de Gegevensverwerking), directieleden, opdrachtgevers voor onderzoek, publiek/privaat en analisten.

Op 8 oktober organiseert de MOA de MOAcademy "Datavisualisatie, van inzicht naar impact" met Michiel Dullaert als workshopleider. Deze workshop is gericht op mensen die, met het delen van hun data, collega’s en klanten in beweging willen krijgen. Voor iedereen die rapporten, memo’s, analyses en presentaties maakt. 

Peter O’Neill helpt organisaties om meer uit hun data te halen. Op het Digital Analytics Congres van 9 oktober, vertelt hij wat er vaak nog fout gaat. Organisaties moeten volgens de Brit heel anders naar digital analytics gaan kijken en niet bang zijn om erin te investeren. 

Dit jaar zijn er net als vorig jaar een recordaantal Effie-cases ingezonden. De categorie ‘Gedrag kort’ heeft met 16 cases de meeste inzendingen. ‘Gedrag Lang’ heeft 13 inzendingen, de categorie ‘Merk’ telt 14 cases en ‘Maatschappelijk’ 4.

Onlangs is de nieuwe versie van de Nederlandse gedragscode wetenschappelijke integriteit gelanceerd. De afgelopen tijd is er door de KNAW, NFU, NWO, TO2-federatie, Vereniging Hogescholen en de Vereniging van Universiteiten intensief samengewerkt aan een grondige herziening en verbreding van de code, die al sinds 2004 bestaat.

ANWB, ASN Bank, Eneco, Engie, Greenchoice, KPN, Rabobank en Telfort bieden de allerbeste digitale klantervaring in 7 branches. ANWB domineert: in zowel de Verzekeringsbranche als in de Travel- én Automotivebranche gaat ANWB aan kop met hoge scores op het thema Merk.

Martine Bouwman, Milou van Hagen en Robert Verbeek zijn genomineerd voor de titel ‘Customer Experience Professional van het Jaar 2018’. Deze jaarlijkse verkiezing droeg tot 2015 de titel ‘CRM Professional van het Jaar’.

Op 9 oktober presenteert het Platform Digital Analytics het derde Digital Analytics Congres. Het belooft een zeer inspirerende dag te worden met (inter)nationale topsessies door onder andere Google, Wehkamp, KPN, Bol.com, RTL, ING, Schiphol en meer!

Robert van Ossenbruggen gaf onlangs een clinic datavisualisatie voor zo'n 100 marketeers bij Beeckestijn Business School. Hij vatte zijn verhaal samen in een tweetal artikelen. Dit is deel 2, eerder verschenen op LinkedIn, waarin Robert het belang uitlegt van het kennen en herkennen van patronen.

Robert van Ossenbruggen gaf onlangs een clinic datavisualisatie voor zo'n 100 marketeers bij Beeckestijn Business School. Hij vatte zijn verhaal samen in een tweetal artikelen. Dit is deel 1, eerder verschenen via LinkedIn, waarin Robert twee eenvoudige maar waardevolle trucs demonstreert om krachtiger te communiceren.

Aanmelden Cloutoday