Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben jij dé insights professional die ons team komt versterken? We zijn aan het groeien en daarom op zoek naar versterking voor ons team! Zowel voor ons kwantitatieve als kwalitatieve team zoeken we ervaren onderzoekers die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière.

Ruigrok NetPanel is op zoek naar junior onderzoekers voor het kwantitatieve team. Ben jij startend op de arbeidsmarkt en wil je aan de slag als marktonderzoeker? Wij zoeken enthousiaste en gedreven starters die zich willen ontwikkelen tot kwantitatief marktonderzoeker.

Mede mogelijk gemaakt door jou als Marktonderzoeker / Marketing Intelligence Analist?

Ga jij als Marktonderzoeker op zoek naar plekken binnen de organisatie waar het gebruik van klant- en marktonderzoek toegevoegde waarde oplevert? Maak je gebruik van de nieuwste markt- en onderzoekstechnieken die je makkelijk presenteert aan diverse stakeholders? En wil je direct aan de slag met de recent geformuleerde ambities over ‘marketing en customer intelligence’? Dan zijn we op zoek naar jou!

Locatie: Amsterdam

Wie wij zijn…..

Toluna is wereldwijd leverancier van panels en innovatieve technologie op het gebied van online marktonderzoek. Wij hebben een uniek panel gecreëerd van 20 miljoen leden in 64 landen. Op onze kantoren in Europa, de US, Zuid Amerika, Azië en het Midden Oosten werken meer dan 1500 mensen. Surf voor meer informatie naar: www.toluna-group.com.
Om ons team in Amsterdam te versterken zijn wij op zoek naar een project manager.

Vacature omschrijving

Ben jij in staat om een omnichannel visie en architectuur te ontwikkelen en deze uit te dragen binnen onze organisatie?

Jumbo Supermarkten is op zoek naar senior Omnichannel Consultant die graag een uitdaging aangaat en wil helpen Jumbo sterker en slimmer te maken.

Use data to provide our marketers with new insights.

How? By correctly interpreting and analysing online customer data, you are the Online Data Analyst who helps design new and effective marketing campaigns.

Why? We use data to find out what works and what doesn’t, which helps us operate more effectively.

Where? In Amsterdam, right next to Sloterdijk station, or in Zoetermeer, also next to the station.

With whom? About 30 other data analysts spread over 3 teams.

Mede mogelijk gemaakt door jou als Senior Marktonderzoeker?

Ga jij als Senior Marktonderzoeker op zoek naar plekken binnen de organisatie waar het gebruik van klant- en marktonderzoek toegevoegde waarde oplevert? Maak je gebruik van de nieuwste markt- en onderzoekstechnieken die je makkelijk presenteert aan diverse stakeholders? En wil je direct aan de slag met onze recent geformuleerde ambities over 'marketing en customer intelligence'? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Koninklijk Concertgebouw wordt gerekend tot de belangrijkste concertzalen ter wereld vanwege de ongeëvenaarde akoestiek en de brede programmering van hoog niveau. Het Concertgebouw heeft een grote traditie op het gebied van legendarische concerten van muzikale grootheden.

De wereld van media en marketing wordt steeds meer door data gedreven. Het bundelen van expertises op het gebied van marktonderzoek, digital analytics, modeling, media en tech is essentieel om in deze nieuwe wereld te kunnen blijven innoveren en tot goede (marketing) adviezen te komen.

Ga jij de nieuwe MOA op de kaart zetten?

MOA is, per direct, op zoek naar een communicatie expert (24 - 32 uur).

Over de MOA

De MOA is het Expertise Center for Marketing-Insights, Onderzoek & Analytics.

Aanmelden Cloutoday