Vacatures

Vacatures

Plaats hier uw vacature!

ClouToday bereikt vele duizenden mensen die in de marktonderzoek branche werken of geïnteresseerd zijn. Heeft u interesse in het plaatsen van een vacature? Bekijk onze advertentietarieven en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-studenten hebben de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Binnen SBB spreken onderwijs en bedrijfsleven af wat een student moet weten en kunnen als hij zijn diploma heeft behaald.

Blauw Research zoekt versterking. Senior Merk Expert (m/v) gezocht. Branding, Sponsoring & Communication.

Wie ben jij en wat ga je doen?

Steeds meer marketeers lezen de boeken van Byron Sharp. Daarmee groeit het aantal bedrijven dat de wetmatigheden uit How Brands Grow toepast.

Locatie: Amstelveen, Manager: Liesbeth Nekkers, Vacaturenr: NL-2018051

Job description:

Bij GfK zijn wij op zoek naar een Senior Consultant Mediaonderzoek voor het GfK Cross Media Link (GXL) team. Heb jij passie voor mediaonderzoek en heb je interesse in alles wat met (digitale) mediaontwikkelingen te maken heeft? Solliciteer dan direct.

Ben je toe aan een nieuwe en uitdagende stap in je carrière? Bij een creatief marktonderzoekbureau in Amsterdam? Een functie waarin je je kennis kunt verbreden, verdiepen en overbrengen op anderen? Waarin je zelfstandig kunt opereren, maar ook deel uitmaakt van een jong en gedreven team? Dan hebben wij een mooie functie voor jou, als Senior Research Manager!

Lightspeed is een prijswinnend, toonaangevend partner voor al uw digitale datacollectie en online marktonderzoek wereldwijd. Wij helpen onze klanten succesvol online marktonderzoek uit te voeren via verschillende (mobiele) devices. Dat doen we met behulp van onze talentvolle en betrokken medewerkers, innovatieve technologische systemen en een van ’s werelds grootste consumentenpanels. 

Functieomschrijving

Heb je ervaring met kwantitatief marktonderzoek en lijkt het je prettig om bij een middelgroot onderzoeksbureau in Utrecht aan de slag te gaan? En vind je het aantrekkelijk om actief bij het volledige onderzoeksproces betrokken te zijn: van het opstellen van onderzoeksvoorstellen, het voeren van overleg met klanten, het opstellen van vragenlijsten, het uitzetten van veldwerk (met name online), het bewerken en analyseren van databestanden tot en met het schrijven van professionele rapportages?

DirectResearch is op zoek naar een ondernemende, enthousiaste en klantgerichte Research Executive.

DirectResearch is een marktonderzoekbureau gespecialiseerd in online marktonderzoek. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren, bijvoorbeeld IT/Telecom, FMCG, Energie en Retail. De onderzoeken liggen op het gebied van Branding, Marketing & Communicatie, Nieuwe Producten en Customer Relations.

Als Research Manager maak je deel uit van een team gepassioneerde marketeers en onderzoekers die vastberaden zijn om de stem van de consument in de boardroom van onze klanten te brengen. Met een focus op FMCG werk je voor internationale bedrijven zoals Arla Foods, Bavaria en Jacob Douwe Egberts.

Je bent volledig verantwoordelijk voor klantenprojecten en staat onze klanten bij om samen te werken met hun consumenten, dankzij onze innovatieve onderzoeksmethoden, zowel kwalitatief als kwantitatief.

Wij zoeken een tomeloos nieuwsgierige onderzoeker met honger naar maatschappelijke vraagstukken!

Onderzoeken, interpreteren, analyseren en communiceren! Daar draait het om in deze uitdagende functie bij ProBiblio. Als beleidsonderzoeker werk je zowel zelfstandig als in nauwe samenwerking met andere disciplines aan een breed scala van onderzoeksvraagstukken binnen de bibliotheekbranche.

Ben jij geboren om onderzoek te doen? Weet je hoe je efficiënt data verzamelt en nauwkeurig analyseert? En ben je klaar om ervaring op te gaan doen in een organisatie die je de ruimte daarvoor geeft? Bij NBTC Holland Marketing kun je als junior Insights-expert volop leren van ervaren collega's, en ondertussen zelf een belangrijke bijdrage leveren. Lees snel verder!

Aanmelden Cloutoday