(Vervuld) Ruigrok NetPanel - Junior onderzoekers kwantitatief

Ruigrok NetPanel is op zoek naar junior onderzoekers voor het kwantitatieve team. Ben jij startend op de arbeidsmarkt en wil je aan de slag als marktonderzoeker? Wij zoeken enthousiaste en gedreven starters die zich willen ontwikkelen tot kwantitatief marktonderzoeker.

Wat ga je doen?

Als startende onderzoeker willen we je zo snel mogelijk alle facetten van marktonderzoek bijbrengen. In het begin doe je steeds een stukje van een project. Maar als je alle onderdelen van opzet, uitvoering tot rapportage beheerst draai je mee op hele trajecten van A tot Z.

Onderzoek leren is een ding maar we doen natuurlijk onderzoek met een doel. En dat is het helpen van onze klanten aan waardevolle klantinzichten zodat zij betere beslissingen kunnen nemen. Het verdiepen in de klant, het achterhalen van de echte klantvraag en de klant echt verder kunnen helpen is dan ook een belangrijk onderdeel van het werk.

Je krijgt een begeleider aangewezen waar je terecht kunt voor al je vragen. Daarnaast werk je altijd samen met een senior collega die je op de projecten begeleidt.

Wat vragen we van jou?

 • een afgeronde HBO/WO studie (bijvoorbeeld in de Economische, Maatschappij of Gedragswetenschappen)
 • kennis van en ervaring met kwantitatieve onderzoeksmethoden en –technieken
 • ervaring met SPSS en het hele Office pakket (Excel, Powerpoint, Word)
 • een goed cijfermatig inzicht
 • goede schriftelijke, mondelinge en sociale communicatievaardigheden
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • goed in teamverband kunnen werken, maar ook zelfstandig
 • analytisch, daadkrachtig, nieuwsgierig, nauwkeurig, initiatiefrijk
 • geen 9 tot 5 mentaliteit, bereidheid om een stapje harder te lopen als dat nodig is
 • flexibiliteit, goed kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden als de situatie daar om vraagt
 • commerciële instelling

Naast al deze kenmerken zijn we heel benieuwd wat jij verder nog aan ons team kunt toevoegen! Misschien ben je technisch aangelegd of goed in het visualiseren van data. Of misschien heb je ervaring met iets heel anders waarmee je ons team echt aanvult.

Wat bieden wij?

We geven je in eerste instantie een jaarcontract voor 32-38 uur per week. Bij wederzijdse tevredenheid verlengen we het contract. Naast een marktconform salaris, vakantiegeld, pensioenregeling, vakantiedagen en bonusregeling bieden we vooral een hele fijne werkplek in een prachtig kantoor met leuke collega’s. Een plek waar hard wordt gewerkt maar waar ook ruimte is voor ontwikkeling en ontspanning.

Over ons

We zijn trots op ons bureau dat al ruim 25 jaar bestaat. Als belangrijke speler in de onderzoeksbranche onderscheiden we ons met expertise in kwalitatief én kwantitatief onderzoek. We werken voor een grote variëteit aan opdrachtgevers uit diverse branches van overheid tot retail en van media tot financiële dienstverlening. We zijn klantgericht en willen het liefst een langdurige samenwerking aangaan met al onze klanten. Als onderzoeker moet je je daarom goed in de klant kunnen inleven en vind je het leuk om onze klanten echt verder te helpen.

Bedrijfscultuur en personeel

We zijn net zo gepassioneerd over onze 27 collega’s als over ons werk. We vinden het belangrijk om een fijne werkomgeving te creëren waarin we elkaar stimuleren om tot de beste prestaties te komen. Een van onze bedrijfsdoelstellingen is ‘Plezier’. We vinden het belangrijk dat medewerkers hun werk met plezier kunnen doen. Plezier zorgt voor een hogere mate van tevredenheid, bevlogenheid en betrokkenheid. En dat draagt weer bij aan de kwaliteit van het werk.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en het uitwerken van een case. Een standaard onderdeel van de procedure is het benaderen van in ieder geval een referentie. Dat kan zowel een vorige werkgever als een opleiding zijn. De sluitingsdatum is 15 april.

Spreekt dit jou aan?

Stuur dan je gemotiveerde mail plus CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk eerst op www.ruigroknetpanel.nl voor meer informatie.

Aanmelden Cloutoday