(Vervuld) Ruigrok NetPanel - Ervaren onderzoekers / insights professionals

Ben jij dé insights professional die ons team komt versterken? We zijn aan het groeien en daarom op zoek naar versterking voor ons team! Zowel voor ons kwantitatieve als kwalitatieve team zoeken we ervaren onderzoekers die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière.

Over ons

Wij geloven dat de wereld een stukje beter wordt als organisaties handelen vanuit klantbelang. Vandaar ons motto ‘Oog voor de klant’. We helpen opdrachtgevers hun klant centraal te stellen. Dat doen we door actief mee te denken over de vraag van opdrachtgevers. Door middel van onderzoek leveren we bruikbare klantinzichten waar opdrachtgevers echt verder mee kunnen. Al ruim 25 jaar zijn we een belangrijke speler in de onderzoekbranche en onderscheiden we ons met expertise in kwalitatief én kwantitatief onderzoek. We werken voor een grote variëteit aan opdrachtgevers uit diverse branches.

Wie zoeken we?

Jouw drijfveer is het helpen van organisaties aan waardevolle klantinzichten zodat zij betere beslissingen kunnen nemen. Je bent een echte sparringpartner en schuwt de discussie niet. Als geen ander weet je je te verdiepen in de klant en hun markt en zo de echte klantvraag boven te halen. Je ontwerpt het best passende onderzoek om daar antwoord op te geven. Na afloop van het onderzoek ben je in staat de resultaten goed over de bühne te brengen en daar elke keer de juiste vorm voor te vinden. Je levert bruikbare inzichten waar opdrachtgevers echt verder mee kunnen.

Als betrouwbare onderzoekpartner weet je duurzame relaties aan te gaan met opdrachtgevers. Je bent alert op kansen om bestaande relaties uit te bouwen. Maar je bent ook altijd op zoek naar kansen bij nieuwe opdrachtgevers of in nieuwe branches. Verder sta je niet stil, je wil jezelf blijven ontwikkelen en daarmee een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ons bureau. Met jouw ervaring en achtergrond voeg je echt iets nieuws toe aan ons team. Je kennis en ervaring zet je in om junior en medior collega's te begeleiden in hun ontwikkeling.

Uiteraard:

  • ben je een bedreven onderzoeker die het hele onderzoeksproces beheerst
  • heb je ruime ervaring met verschillende onderzoeksmethoden
  • heb je uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je een goede gesprekspartner voor opdrachtgevers en collega's
  • heb je een commerciële instelling
  • ben je een teamspeler maar ook in staat om zelfstandig te werken
  • schuw je verantwoordelijkheid niet
  • denk je in mogelijkheden en ben je altijd alert op nieuwe kansen
  • ben je gedreven om elke keer weer de beste kwaliteit te leveren

Wat ga je doen?

Voor zowel de kwalitatief als kwantitatief onderzoeker geldt dat je ongeveer de helft van je tijd besteedt aan projecten. Je bent verantwoordelijk voor het onderzoekontwerp en de uiteindelijke vertaling van het onderzoek naar de klant. Als kwantitatief onderzoeker ben je in de uitvoeringsfase vooral bezig met de begeleiding van junioren en medioren, als kwalitatief onderzoeker doe je daarnaast ook het veldwerk. Daarnaast besteed je tijd aan sales. Daar valt onder het schrijven van voorstellen, het onderhouden van bestaande relaties en het benaderen van kansrijke contacten. De overige tijd besteed je aan ontwikkeling. Dat kan zijn op het vlak van onderzoek, voor onze organisatie in het algemeen of gericht op persoonlijke vaardigheden.

Minstens zo belangrijk

Zowel met onze opdrachtgevers als met onze medewerkers hechten we aan een duurzame samenwerking. We vinden het dan ook belangrijk dat er een klik is. Dat geldt voor je instelling en motivatie op en in het werk, maar ook op sociaal vlak. We zijn een hecht team dat hard werkt, gemotiveerd is om net dat stapje extra te zetten en daarnaast veel lol met elkaar heeft zowel op als buiten het werk. We vinden het belangrijk om een fijne werkomgeving te creëren waarin we elkaar stimuleren om tot de beste prestaties te komen.

Een van onze bedrijfsdoelstellingen is ‘Plezier’. Wij vinden het essentieel dat medewerkers hun werk met plezier kunnen doen. Plezier zorgt voor tevredenheid, bevlogenheid en betrokkenheid. En dat draagt weer bij aan mooie projecten en een goedlopend bureau!

Wat bieden wij?

Naast een marktconform salaris, vakantiegeld, ruime pensioenregeling, onbeperkte vakantiedagen, een bonusregeling en mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en bezoeken van congressen, bieden we vooral een hele fijne werkplek in een prachtig kantoor met een heel mooi team. Een plek waar hard wordt gewerkt maar waar ook ruimte is voor ontwikkeling en ontspanning.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Een standaard onderdeel van de procedure is het benaderen van in ieder geval een referentie. Uiteraard doen we dat in overleg. De sluitingsdatum is 15 april en de startdatum in overleg.

Spreekt dit jou aan? Stuur dan je motivatie plus CV naar barbara@ruigroknetpanel.nl of kijk eerst op www.ruigroknetpanel.nl voor meer informatie.

Aanmelden Cloutoday