(Vervuld) Telecompaper - marktonderzoeker

Telecompaper is een gerespecteerde, onafhankelijk opererende marktonderzoeker en persbureau met een focus op de nationale en internationale Technologie-, Media- en Telecommunicatiesector (TMT). Wij zijn een energiek bedrijf met 18 vaste medewerkers in Nederland, en met 14 (parttime) correspondenten over de hele wereld. Telecompaper is opgericht in 2000 en is gevestigd te Houten.

Ivm zwangerschapsverlof zijn wij in de periode half juni tot eind oktober op zoek naar een

Marktonderzoeker

Is marktonderzoek jouw ding, zoek je tijdelijk een leuke uitdaging en heb je een proactieve houding? Dan zoeken wij jou!

Profiel

We zoeken een enthousiaste collega met minimaal HBO werk- en denkniveau die snel leert. Je hebt enkele jaren werkervaring in het marktonderzoek en draait je hand niet om voor het opstellen van vragenlijsten, analyseren van cijfers en het maken van rapportages.

De onderzoekers van Telecompaper werken zowel aan opdrachten van klanten, maar zijn ook proactief bezig met het onderzoeken van ontwikkelingen in de markt. Heb je kennis over de Telecom-, Media- en/of Technologiemarkt dan is dat een pré.

Je tijdelijke functie kent veel vrijheid, daar verwachten wij zelfstandigheid en nauwkeurigheid voor terug. Een kritische blik, net als nieuwe ideeën worden altijd gewaardeerd. Omdat je samenwerkt met verschillende collega’s en klanten zoeken we naar iemand met goede communicatieve vaardigheden. Kijk je verder dan de cijfers: wat betekenen ze voor een klant en waar liggen de kansen? En heb je ervaring met het adviseren van opdrachtgevers? Dan heb je een streepje voor.

Aangezien meer dan 40 procent van onze klanten niet uit Nederland komt, is een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Engels (naast Nederlands) noodzakelijk. Grondige kennis van Excel is vereist, net als basiskennis van SPSS. Basiskennis van Tableau is gewenst.

Werkzaamheden

Na een korte inwerkperiode word je mede verantwoordelijk voor (o.a.) het Telecompaper Consumer Panel. Dit houdt in dat je:

  • De kwaliteit en voortgang bewaakt, dat je nieuwe vragen bedenkt, uitwerkt en programmeert.
  • Meewerkt aan onderzoeken voor klanten
  • Grote hoeveelheden data analyseert, structureert en het uitwerkt tot rapporten, achtergronden of nieuwsartikelen, binnen de gestelde deadlines.
  • Ondersteuning verleent aan het research team, waar je meewerkt aan verschillende opdrachten.

Salaris is afhankelijk van ervaring. De functie is parttime (24uur). Wij nodigen zowel mensen die in loondienst willen werken als ZZP’ers uit om te solliciteren.

Over Telecompaper

Telecompaper levert klanten informatie, inzichten, analyses en nieuws. Nationale en internationale bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen gebruiken onze informatie om beslissingen in alle geledingen van de organisatie te maken en hun beleid uit te stippelen.

Telecompaper is opgericht in 2000 en heeft sindsdien diverse, uitgebreide databases opgebouwd die aan de basis staan van de informatie die we aan onze klanten leveren. We bieden niet alleen ruwe data, maar leveren ook inzichten en analyses op basis van deze informatie. Dankzij onze kennis en expertise zijn we in staat om maatwerk te bieden op de zeer diverse vragen van onze klanten. Daarnaast brengt Telecompaper een groot aantal jaarlijkse, halfjaarlijkse en kwartaalrapportages uit over verschillende segmenten van de TMT-sector.

Ben je geïnteresseerd?

Informatie over de functie kun je inwinnen bij Sanne de Bruyckere (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 030 – 634 96 00). Je sollicitatie met curriculum vitae ontvangen we ook graag op dit adres.

 

Aanmelden Cloutoday