Het Kadaster - Marktonderzoeker | Marketing data analist

Klantdata en onderzoeksvragen omzetten naar goed presenteerbare beelden en verhalen. Daarvoor zoeken wij een

Marktonderzoeker | Marketing data analist

Die verschillende typen onderzoek efficiënt en gericht uitvoert. En daarmee collega’s prikkelt en zorgt voor verrassende klant- en marktinzichten.

Een neus voor onderzoek

Onze nieuwe collega is verantwoordelijk voor het complete onderzoeksproces en neemt het voortouw in het uitvoeren van proactief markt- en klantonderzoek. De onderzoeksresultaten deel je met collega’s en andere geïnteresseerden binnen de organisatie. Daarnaast verzamel en bundel je klantsignalen die bij onze organisatie binnenkomen. Samen met een multidisciplinair team los je proactief deze klantsignalen op.

Doorzetten en overtuigen

Een collega die zich makkelijk verplaatst in anderen en goed luistert. Iemand die aanpakt, volhoudt en afmaakt. Iemand die anderen weet te overtuigen en in beweging te krijgen. Een toegankelijke collega die graag samenwerkt en mensen bij elkaar brengt.

Dataspecialist met marketingopleiding

Wij zoeken een collega met een afgeronde, marketing gerelateerde opleiding op HBO/WO niveau. Iemand met enkele jaren relevante werkervaring op het gebied van marktonderzoek en data intelligence. Ervaring met business intelligence tools (zoals Tableau) is mooi meegenomen.

Wij ontmoeten je graag

Wij zijn de afdeling Marketing, bestaande uit vier marketeers, één multichannel manager, drie marktonderzoekers en een marketing manager. Verder hebben wij twee goudvissen (Mark en Ting) en een voetbaltafel voor de nodige ontspanning. Je werkt vanuit ons kantoor in Apeldoorn, van waaruit je samenwerkt met alle vestigingen van het Kadaster.

Informele werksfeer en veel ruimte om te leren en ontwikkelen

Vanuit een dynamische omgeving bieden wij een informele werksfeer en stimuleren wij leren en ontwikkelen. Jij maakt de keuzes die passen binnen een flexibele 36-urige werkweek. Je bruto maandsalaris is, afhankelijk van kennis en ervaring, tussen €2.877,- en €4.255,- exclusief 25% keuzebudget.

Jouw talent bij ons op de kaart?

Solliciteer direct via https://www.werkenbijhetkadaster.nl/sollicitatie?vacancy=16221. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Irene de Both, Marketingmanager. Je kunt haar bereiken via telefoonnummer 088 - 183 30 35.

Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Werving & Selectie op telefoonnummer 088 - 183 32 50. 

Aanmelden Cloutoday